Marokkanske berber tæpper, keramik og boligindretning

    Velkommen til Moroccan Decor

     "Opdag Marokko i hjertet af København"

 På denne side kan du finde et væld af forskellige håndlavede og håndmalede marokkanske produkter fra Berber stammerne i Atlasbjergene, som du kan udsmykke og gøre dit hjem skønt og stemningsfuldt med. Vi importere direkte fra Marokko og kan garantere for autenticitet og originale varer.

Vores produkter er unikke, da de traditionelle tæpper som Boucherouite, Beni Ouarain, Kelim laver er håndvævede af kvinderne fra Berberstammerne i Atlasbjergene. Marokkanske puder (Marokko Puf) er blandt andet håndsyede og mange af varerne ikke helt ens. Dette kan gøre dit hjem spændende, idet vores marokkanske produkter er farverige med traditionelle mønstre og repræsentere en stilart, der står i kontrastfyldt modspil til det skandinaviske design.

Vores keramik er utroligt holdbart og er lavet efter stolte traditioner skabt gennem århundrede. F.eks. indenfor madlavning anvendes der Keramik Tagine, der er den traditionelle måde at lave mad på i Marokko. Ingredienser tilberedes og blandes i taginen (hvad der kan sidestilles med en 'stegeso') og skal så koge ved middel varme, indtil kødet eller retten er klar.

Læs opskrifter og få inspiration til din marokkanske madlavning her.

Vi forhandler alle former for marokkanske indretningstilbehør til boligen og vi har en bred vifte af hånd -syede og -lavede Kelim Puder, Keramik Fad, Bakke Borde, Loft Lamper, Smykker samt meget mere - alle varer som passer ind i ethvert hjem.

Som noget nyt har vi også Argan Olie som kan anvendes både til helse og madlavning. Du kan læse mere om olien her. Vi har også krydderier som Ras el Hanout der anvendes til mange af tagine retterne.

Find alle vores smukke varer og måske din næste dekorationsgenstand i vores omfattende kategorier. Ellers kan du gå på opdagelse i vores udvalg af håndsyede læder tasker og punge. Du kan besøge vores butik i København, hvor vi glæder os til at betjene dig ved dit næste besøg! Vi gør en dyd ud af at have kunden i fokus - og vi sørger for at du går fra butikken med et smil på læben. Vi håber du vil nyde dit besøg her på siden, og at du finder en masse inspiration til din bolig.

Vælg Din Ønskede Kategori

Beni Ouarain Tæpperboucherouite klude berber tæpperTraditionelle marokkanske glas og thekanderHåndlavede marokkanske loft lamper Marokkansk gulv lamper af skindMarokkansk madopskrifter med tagineMarokko Puder med fyld Morocco Puder uden fyldTagine til pyntHåndlavede marokkanske Træ Borde