!!!!! VI HAR OPRYDNINGSSALG -- 40 % PÅ ALT I BUTIKKEN !!!!!!!

Tagine med Fisk og Champignon

Ingredienser:

 

  • 750 gram hvid fisk (La lotte)
  • 1 dl blandning af olivenolie og madolie
  • 4 stk hakket hvidløg
  • Salt og peber
  • ½ tsk spidskommen
  • Et par stykker selleri stænger
  • ½ rød peber, ½ grøn peber, ½ gul peber
  • 1 dåse champignon ca. 140 gram / eller endnu bedre – friske champignon
  • 1 teske hakket persille

 

Skær fisken i stykker på 5 x 5 cm, og læg det til side.
Tilsæt smør, fisk, hvidløg, salt, sort peber og spidskommen i tanginen og rør det hele godt sammen.
Tilsæt derefter selleriblade, peberfrugter og champignon.

Sæt låg på taginen og smid den i oven ved middel varme ca. 150C, eller mellem blus på gas komfur til retten er færdig.


Lad det koge færdig, og tilsæt bredbladet persille til sidst.

 

En tagine, tilberedes normalt i ovnen eller over grillen med indirekte varme. Ukogte ingredienser og marinade, sættes i taginen og lukkes derefter med låg, før man sætter den ind til varmen. Man kan servere brød eller couscous til retterne, hvor man topper maden med diverse urter som persille eller koriander.