!!!! VI HAR ÅBENT I DAG TIL KL 17. 30 !!!!!! 40 PROCENT PÅ ALT I BUTIKKEN DA VI OVERGÅR TIL WEBSHOP !!!!

Tagine med Kød og Artiskok


Ingredienser:

  • 750 gram kød
  • 2 stk løg
  • 1 dl blandning af olivenolie og madolie
  • 2 stk hakket hvidløg
  • ½ tsk Salt
  • 1 teske ingefær
  • 1 teske sort peber
  • Lidt farvet safran
  • 2 dl vand
  • 4 stk artiskok
  • ½ citron
  • 1 spk hakket persille

 

Skær løgene i tern og bland det med kød i taginen, og olie.
Tilsæt hvidløg, salt, ingefær, sort peber og safran og rør det hele godt sammen.
Tilsæt derefter lidt vand.
Sæt låg på taginen og kom den ind i oven med ca.150 C , eller mellem blus på gas komfur til det er færdig.
Fjern det yderste på artiskokkerne og læg dem i en skål med vand og citronsaft.

Når retten er næsten kogt færdig, tilsæt artiskokkerne uden marinaden.
Og lad det koge i yderligere ca. 15 min.

 

En tagine, tilberedes normalt i ovnen eller over grillen med indirekte varme. Ukogte ingredienser og marinade, sættes i taginen og lukkes derefter med låg, før man sætter den ind til varmen. Man kan servere brød eller couscous til retterne, hvor man topper maden med diverse urter som persille eller koriander.