!!!!! VI HAR OPRYDNINGSSALG -- 40 % PÅ ALT I BUTIKKEN !!!!!!!

Tagine med Kød og Friske Bønner

Ingredienser:

  • 750 gram oksekød
  • 1 dl blandning af olivenolie og madolie
  • 1 stk hakket løg
  • ½ teske salt
  • ½ teske sort peber
  • ½ teske ingefær
  • Lidt farvet safran
  • 2 stk hvidløg
  • 2 dl vand
  • 2 håndfuld friske bønner
  • 2 spiseske citronsaft
  • ½ citron
  • 1 stk citron som er skåret til pynt
  • Bredbladet persille

 

Bland olie, kød, løg, hvidløg, salt, revet ingefær, safran og sort peber i taginen.

Sæt låg på og kom taginen i oven med ca. 150 C, og mellem blus på gas komfur.

Rens og skær enderne af de friske bønner og læg dem i en skål med vand og citron.

Tilsæt bønner uden vand og kom dem derefter i taginen, når retten næste er færdig kogt.
Tilsæt også hakket bredbladet persille og lad det koge til bønnerne er møre.

En tagine, tilberedes normalt i ovnen eller over grillen med indirekte varme. Ukogte ingredienser og marinade, sættes i taginen og lukkes derefter med låg, før man sætter den ind til varmen. Man kan servere brød eller couscous til retterne, hvor man topper maden med diverse urter som persille eller koriander.